To Borlänge we go

Jag skulle vilja skirva väldigt mycket för jag skulle kunna berätta väldigt mycket. Det är bara det att tiden inte räcker till riktigt. Om cirkus en och en halv timma hämtar vi upp karin i stan och sen bär det av till fred och kärlekens Borläng för en vecka i musikens härliga anda.

Packlista

Tält

Luftmadrass

Sovsäck

Festvialpass

Pengar

Mobil

Kamera

Mat för ett litet fotbollslag

Kläder

Ficklampa

Toapapper

Tjep

Solkräm

Regnjacka

Det verkar som om allt är packat nu ;) och råkar jag glömma något. Hey det finns att köpa i Borlänge!


En awesome vecka i Borlänge väntar

 HELL YEAH

det tragiska när vi tjejer inte kan köpa oss en randig bikini, fast den är snygg, vi kommer att se tjockare ut );

Det blir en kortis nu. Snart börjar nämligen fotbollsmatchen jag vill se. Tyskland-Ghana. Jag hejar verkligen på tysklnad i vm. Alla andra hatar tyskland och därför känner jag mig tvungen att gilla dem. Så ja jag hejar på tyskland och det är jag som säger told you so när de vinner. Som man sa. Fotboll är en sport i två halvlekar som slutar med att tyskland vinner. Något likande var det i alla fall.

Idag har jag haft min andra körlektion. Det gick finnemangsen. Har blivit godkänd på växling och strta i backe även om jag behöver träna mer på det hemma :p

Jag gick på stan också en stund och rea-köpte en bikini och en Bh. Jag ska plugga körkortsteori med emma i morgon och då ska vi även sola. Så då får ni se bilder också ;P på bikinin. Men den är snygg.

FeeI - I just wanna feel

l -


Jag ville bara lägga in några bilder och skriva något som skulle få läsaren att tänka efter och få något av en uppenbarelse. Något fint och djupt och känsligt. Men jag kanske inte är sån. Inte idag i alla fall. Men jag lyssnar på så fin musik just nu och jag känner mig stämningsfull. Jag vill kasta mig ner för ett berg och känna friheten. Sen vill jag landa på fötterna.

Prinsessan vegs idag. Säger man så? Vegs? Det låter ju fel. Hon gifte sig och fick en prins. Jag tänkte inte titta men jag gjorde det ändå. Kollade på hennes klänning på allas klänningar. Cronelia var den tredje kommentatorn och det störde mig. Sen blev jag det själv. När hon hade gått. Jag tycker att bröllopet kändes lite för mycket. Klänningen var inte fin, kyrkan var inte fin. Vad hände med fyra präster? Sist jag kollade räckte det med en. Men så är jag ju inte prinsessa heller.

Har ni någon gång gjort egna maränger? Om inte så gör det.


Det är det bästa

Ivis



Så mysigt vi har!

and on and on and on

Sex favoriter från mig till er. Ni kan ju gissa vilka låtar det är :) Det är någon sorts ordning också. 1 är favoriten såklart :)


1


2


3


4


5


6

Ego









perfekt dag

Just nu ser min position ut såhär:



sängen alltså och ja jag har börjat missbruka webbkameran xD

Det har varit en lång dag idag. Skulle gärna ha sett den kortare då någon vid sådär halv åtta bestämde att katten skulle släppas in i mitt rum. För alla som vill veta är Ivan den finaste, gosigaste och charmigaste katten i världen, visst. Jättefin men inte när han hoppar och "dödar" allt som rör sig under täcket. Typ tårna. I alla fall gick jag upp vid åtta tror jag eller strax efter. Tittade lite på SoYouThinkYouCanDance och åt lite frukost i långsamt tempo. Slappade hela förmiddagen och gick en sväng till Oliva och hämtade bilderna som hon en gång tog på mig. Det var ju ett tag sen men det har inte blivit av helt enkelt. Ibland har man inte tiden eller orken eller lusten. I det här fallet finns det nog en glömska bakom också. 
 
Kvällen har spenderats tillsammans med Jessica med picknick utanför slottet. Helt perfekt. Melon och chokladrutor och massa prat som bara behövdes. Helt perfekt.

Nu har jag försökt ladda upp bilder i tion minuter och det går inte. jag gör det i morgon. Nu ska jag läsa färdogt alex schulmans blogg. Fantastisk är den. Brilliant. GE DEN EN CHANS: GÖR DET. Jag älskar den. Klicka på "här är den" för att komma till den. HÄR ÄR DEN


Peace


priset vi betalar för att klassas som elit

Igår bloggade jag inget. Ja hade inte riktigt tid för det men jag gjorde en hel del saker som är värda att dela med mig av. Först och främst så sov jag uuuuuuuuut länge och gcik upp vid elva. Jag äslkar verkligen den känslan att sova och det gör inget för att det är sommarlov. Sen var jag hemma och slöade en stund och vid två cyklade jag upp på stan och träffade Siri och Elsa. Vi gick på stan en stund och jag köpte en herrkofta från JC. JAg har letat efter en sån sedan jag var i Strasbourg i våras. Nu hittade jag den och var bara min direkt. Min att köpa och älska och det gick bara inte att låta den hänga där. Då vet jag ju inte vem som kunde få den. Men nu är den i min garderob. eller ja just nu har jag den på mig.

Vi passade på att äta lite glas på våghustorget också och å vad mlysigt det var. Så okomplicerat och fint. Det gillar jag.

Sen vid 16:20 var det dags för min första körlektion och oj vad nervös jag var. Ojoj. Men det gick bra och vi gick igenom körställning och starta och stanna och växling. Jag växlade tydligen lite konstigt så det har jag fått lära om. Så nu måste jag träna hur mycket som helst på det innan nästa lektion så jag kan gå vidare med nästa steg. JAg vill ju inte fastna på växlingar. Vi körde lite grann ute i trafiken också och jag tyckte att det gick bra. Hon var nog ganska nöjd med mig i alla fall, Carro som hon heter.

Nu ska jag baka lite och kanske gå en promenad, fixa lite och ikväll ska jag och jessica träffas för en proemnad och lite picknick.






we shall all laugh at gilded butterflies

Dagen till ära har jag inte gjort något särskillt. Tagit det lungt och tejpat lite på altanen. Sen har jag tittat på film med Annalena och sis också. Jag och annalena hyrde sex filmer i lördags och nu har vi sett "The reader" Den var bra men man kan säga att förväntningarna var högre. Så jag blev aningen besviken. Men Kate Winslet gjorde ett riktigt bra jobb.

Det börjar dra ihop sig till min första körlektion och jag är nervös. Inte för att jag egentligen är dålig på att köra för det är jag inte men jag känner ändå den enorma pressen på att göra rätt direkt. Jag vill lixom höra. - Men det här går ju riktigt fint. Du behöver nog inte så många körlektioner. Lite smått att slipa på men övea flitigt hemma så har du körkortet i din hand...

Nu vet jag ju att det inte kommer att vara så. Det är en ny bil. En ny lärare och en ny situation som antaligen kommer att leda till många motorstopp. Usch och fy. Men så är vi ju där för att lära oss också. Jag siktar i alla fall på att få körkortet lagom tills min födelsedag den 28 september. Det skulle vara så grymt kul att sätta det då och få det när jag precis är arton.


God put a smile upon your face



Jag såg ju för sur ut på förra bilden så jag lägger upp en glad bild också.

Utkast: Juni 13, 2010

Festen blev väl igår som man kan vänta sig. Men det var ändå helt okej. Det blir ju vad man gör det till. Jag hade i alla fall trevligt på stan med emma och emma medan vi letade presenter och sedan hemma hos emma. Festen var väl sådär men det had eju inte med själva festen i sig att göra utan om mig så att säga. Annalena hämtade oss vid halv tio och vi åkte och hyrde film istället. Jag somande till Romeo och Julia.




Sjungom studentens lyckliga dag

Hejdär!

Jag ville verkligen blogga igår men det fanns ingen tid till det. Jag var på studentfirande nämligen. Först och kolla på utsprigningen och sen på mottagning. Min kusin tog studenten. Fegis, Felix menar jag. Pilot är han nu.

Efter det firade vi Sis födelsedag med god middag och tårta.

Idag är det kalas igen. Maskerad i Kumla står på schemat och jag och emma ska troligtvis vara shining-tvillingarna - precis som jag och Siri på karrofesten för så länge sen :p Innan måste vi dock hitta lite presenter till födelsedagsbarnen.




Vitamin ^^

feel the rain on your skin

Jag var på skolavslutning idag. Jag bestämde mig i sista stund för att pallra mig dit och titta och fika. Jonis slutade trean. Det känns lite konstigt att stå där och tänka att det var fem år sen jag stod där sist. Fem år sen. 2005 gick jag ut sexan och vi sjung hooked on a feeling med annan text till våra lärare. Vi söng sommartider också. I år sjöng alltså 97:orna sin avslutningslåt till sina lärare. De är stora nu. Går ut mellanstadiet och lämnar lilla brunnskolan för en mycket större skola.

Jag kommer ihåg det där. Första dagen i sjuan. Jag var kaxig och tyckte mig inte behöva någons hjälp. Jag stod på egna ben och tryckte mig inte intill väggarna i korridoren. Trodde jag i alla fall. I åttan undrade jag sedan om vi var sådär små. - Antagligen ännu mindre. På skolavslutningen i nian grät jag lite när vi sjung "den blomstertid nu kommer" vi sa hejdå till våran klass. Ingen brydde sig just så mycket. Vi sa hejdå, vi kanske ses på bussen. Hejdå!

Jag undrar ibland om någon mer än jag grät när vi kom hem. Jag gjorde det då. Jag tyckte att det var sorgligt att lämna klassen som började bli nått bra. Ett år till coh det hade varit toppen. Men ja så är ju högstadiet Man tror att det är bra tills det blir så mycket bättre. Nu som vi alla vet så vill jag inte sluta gymnasiet. Jag vill fortsätta och fortsätta men så blir det inte. Gymnasiet kommer ju också ta slut.

På tal om slut så tar kusin vitamin Felix studenten i morgon. Pilot blir han. Eller ja typ pilot i alla fall. Det ska firas. 

                        

                            Reaching for something in the distance
                                So close you can almost taste it 
                                      Release your inhibitions
                                     Feel the rain on your skin
                                No one else can feel it for you 
                                      Only you can let it in
                                   No one else, no one else 
                              Can speak the words on your lips 
                            Drench yourself in words unspoken
                            Live your life with arms wide open 
                             Today is where your book begins
                                   The rest is still unwritten







Summer days

Sommarlovet har börjat rätt bra hittils. Det gillas starkt. I torsdagskväll var det "fest" vid rävgången med några klasskompisar. Anledningen till att festen hamnade mellan situatio... nej jag skojar bara jag vet att det heter citations-tecken. eftersom jag har satt fest mellan kaninöronen så betyder det att vi drog innan "fest" blev FEST. Vi var några som inte kände för ett ultimat party så vi åkte hem. Men det var väldigt fint där borta och mysigt så länge det varade.








I fredags var det en minst sagt hektisk dag. Jag bara flängde runt hemma och visste inte vad jag skulle ta mig till. Men sen ringde Jessi och jag följde med henne till hennes medryttarhäst. Jag vet inte var vi var men trevligt var det. Ett mysigt stall, en mysig liten ridtur och en mysig idyllisk picknick. det var så otroligt skönt att bara komma till stallet där allt är så okomplicerat. Jag älskar det. Hästarna bryr sig inte om vilka kläder du har eller om du duschade i morse eller inte. Det är så skönt att man akn vara hur ful man vill och de vill ändå ha en om man bara är snäll mot dem (och ger dem mat) Det var i alla fall en perfekt start på ett perfekt sommarlov.

Sen gick vi på bio och såg "Dear John" den var helt okej. Inte så berörande som jag hoppats men men. Skådespelet var bra.



Jessica och Hero



Fina landet där man bara blir alldeles lugn



Hero passade på att äta mest hela tiden



idyllisk picknickorg



Vi missade bussen med några meter. Kanske femtio. Så det blev att sitta på vägen i fyrtio minuter. Hell yeah!

I helgen har jag inte gjort så mycket. Jag har tittat på en ny mobil eftersom min har fått för sig att stänga av sig då oh då och inte vilja slås på förrän man tagit ur batteriet och startat om skiten. Jag hoppas att den håller sommarn ut för jag behöver inte skriva upp en mobil på "att köpa-listan"




Sommarlov

Sommarlov nu :p Så skönt trots allt. Ikväll ska vi till rävgången och grilla. Det blir mysigt. Jag tar med mig korv :) Bloggar om det sen. TAr lite bilder om någon är intresserad. Kan bli bra :)

Här är min nya byxdress som jag suktat efter sen jag såg den. Jag tycker om den så grymt och jag ser awesome i den tycker jag. Inte för att skryta men det är min egna åsikt.







Awesome!!!

I found a reason for me

Det finns en bra anledning till att jag inte bloggade igår. Inlägget skulle vara direkt otrevligt så därför skrevs det adlrig. Nu kan jag säga det i alla fall och ta inte illa upp. Det var inte jag som sa det först.



Så! Var inte arga på mig nu för att jag gjorde så här.

Vi förlorade krampen och det kändes snöpligt. Vi förstod aldrig domslutet. Vi stod där som fån när de sprang in i mitten och firade. Vi kunde höra segern från likkistan där de plaskade runt också. Det gjorde ont.

Idag har dock varit en bra dag. Fikaavslutning på franskan, film på engelskan. Fika på stan med Matilda, Elsa, Siri och MAria vilket verkligen var toppentoppentoppen. Sen var det dags för körkortsteori på Cederbacks vilket gick som en dans trots att jag glömt boken hemma. Jag lånade en helt enkelt.

I morgon är det slut på skolan för det här året. Så sorgligt men ändå skönt. Jag sa idag att jag k'nde skräckblandad förtjusning och så är det verkligen. Samtidigt som jag är skräckslagen ska det bli så skönt. Så skönt att säga tack och adjö och sen bara dra ifrån skolan och inte komma tillbaka på två månader. Det kan vi inte tacka nej till.

Idag hände något konstigt också. Det var som om jag fick någon form av omedveten medvetenhet. det låter knas men såhär var det.

Närmaste vägen hem från Cederbacks är via aspholmen så där cyklar jag. När jag närmar mig Gustavskiv får jag en snilleblixt. Om jag kör upp för backen rakt fram borde det gå snababre istället för att köra runt den vanliga vägen. ( eftersom den rakt fram brukar vara spärrad är det svårt att komma fram. Dessutom visse jag inte vart den ledde) Jag cyklad upp för branta backen och sen ser jag till min förtjusning att den andra vägen är helt avstängd p.g.a. vägarbete. YES! Vilken bedrift tänkte jag och cyklad hem.


RSS 2.0