it's a broken hallelujah

sitter med mjukisbyxor på men med bh:n innanför myströjan. Det är ju lite skevt. Men jag klarar mig. Spotify sätter på FF för andra gången. Jag vill inte ha FF- Inte nu. Men spotify vill.

I morgon är det FN-rollspel. Vi ska leka att vi är FM och sitta och diskutera klimaet. GRattis Hanna du ska reprensentera Saudiarabien. Det är samma sak som att representera olja. Olje-skit-land. Shit vad vi kommer bli sönderköttade av alla andra. De hatar oss nog redan.

Mamma mia jag vet inte vad jag ska göra. Träna på öppningstalet känns inte lika roligt längre. Jag kan det redan.

Dear Mr Chairman, honoured delagates, representatives of UN...

...Och vad händer i helgen? Jag är sugen på att mysa. Jag är på myshumör! Det blir nog hemmamys!


It's a beautiful life...?

Hello

Jag har kommit hem från min resa med Emma till Göteborg nu. Den innehöll en heö del fina saker. En träff med kicki som jobbar som medium. Helkul och jätteintressant att träffa henne och höra hennes tankar om andlighet och döden.

Vi har också hunnit med att åka tåg vilket jag verkligen tycker är mysigt.

Vi bodde hos världens skönast människa. Moster Maarit. Alltså Emmas moster Maarit. Vilken kvinna säger jag bara. Fem av fem toasters!

Sen kom det ju med en hel del shopping och jag sprang omkring i mina höga klackar och louis vuitton på armen och lekte storbloggare. Det var riktigt kul. HAr tusen blider på mig med korslagda ben och väskan på armen. YAY!
Resan var i alla fall ett riktigt kap Stört skönt att komma ifrån vardagen lite och bara springa runt i göteborg och ha kul.

Blogaholic-poseSå här kul kan man ha på ett tågOch i en bilLäsa tidningen på restuarang är kulRensa kvitton är kulAtt skriva till sig själv är också kulvara i götet med emma är kul

Utkast: Okt. 23, 2010


när du grät på festerna var jag aldrig bjuden in

Det blev lilla strömpan igår och det blev lyckat. Jag fick träffa alla mina kompisar som jag ville så yiiiiiiiiiiiiiiiiha. Har nyligen varit på ridningen som gick bajs. I kväll blir det middag med the family på stallyktan. KAnske ska man ta sig ett glad vin bara för att man får!JAg och emma sticker iväg med tåget imorrn!


Kanske, fast vad vet jag och jag bryr mig inte. Inte på riktigt...

Säg det såhär. Jag var nog aldrig ämad för att blogg. Det är något annat som jag ska göra. Något som jag bra på. Men men. JAg bryr mig inte. Jag lägger upp något när jag känner för det vilket inte är nu men kanske om en stund.

I alla fall så rulllar det på frammåt. Jag klarar mig fint ju! Allt går som en dans.


Fredag: Sluta tidigt, våldgästa Jessica och utgång till Strömpis med fina tjejorna och kanske någon galning

Lördag: Rida, kanske plugga, kanske övningsköra, äta middag på restuarang?

Söndag: Åka till Götet med Emma( Wiiie)

Måndag: träffa Medium


så ser närmsta dagarna ut för mig. Det låter ku. Annars är jag mest ute på fejjen. Shit jag måste sluta med det. Ta en fri vecka och bara skita i skiten.

Nej facebook är inte skit.

 Facebook är livglädje, ångestdämpande. Facebook är som heroin. Fast det vet ju inte jag! <---- (ironi för de som inte förstår mig)                                                                                    ^
                                                                                                    |
                                                                                                    |
                                                                                              (Inte ironi)peace-minne


Klassen <3 Coolt!


RSS 2.0