Klara färdiga gå

Var och sprang idag. Tog med mig mamma till gubb-spåret och hon gick medan jag körde intervalller. Sprang tre gick två med henne osv.

Det gick bra. Ingen gubbe alls.


Idag hände något skumt. Petra min föredetta svensklärere som jag nu har i Latin A frågade mig hur det var i skolan. "Hur mår du? Efter allt som har hänt vet jag att du har haft det lite jobbigt."

What? Hon bryr sig. Hon är den första läreren som någonsin frågat mig.

Jag blev glad.

Kommentarer
Postat av: Julia Rehnberg du vet, din parallell klass polers

HANNA vilken hej dundrande trevlig blogg du har:D, sitter här hemma är inte i skolan dag, sitter här hemma och är ja vad ska man säga ledsen, men så hamnar jag inne på din blogg här och ler för första gången på hela dagen. Tack:D



det där Petra hade sagt om att "jag vet att du har haft det lite jobbigt"... Men vännen min, jag har ingen anning om vad det handlar om men du ska veta att jag finns här trots att vi inte är världens bästa polers<3 Jag tycker du och Siri är sådana härliga tjejer och jag hoppas och jag önskar att jag får lära känna er mera<3 tack och hej det var allt från mig ps. skolan är verkligen uppochner men tillsammans får vi kämpa tillsammans allihopa<3!!

2009-09-07 @ 13:07:11
Postat av: Anonym

Tack så jättemycket Julia. Dina ord betyder guld för mig och du är verkligen super. Ja tillsammans kan vi nog ta oss igenom det här.



Kul att du gillar min blogg. :D



Kram

2009-09-07 @ 18:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0