dethärärfördig

Ni får ursäkta dåligt bloggande. Eller muttra för er själva eller skälla ut mig. Gör var ni vill. Jag har inte tid att blogga. Eller så vill jag inte. Det är påsklov.  

KENT IGÅR

Jag lär låta som en fjortis när jag säger att jag var så sjukt lycklig. När vi stod och väntade med våra nummer på handen. Då vi visste att vi var de 20 som skulle få platserna vid kravallstaketen. Jag funderade på det där med kravallstaket och tyckte det lät kul. Ordet kravallstaket har fått en ny dimension. Anyway. Vi skulle gå ut från kön. På ett led sen skulle de andra släppas. När jag höll siris hand och vi började gå hörde man som förtvivlade ljud. Eller skri typ. Och Folk började flippa ur där bakom. Då var jag lycklig. Sen när vi kom in och hamnade allra längst fram. JAg var lycklig. Jag står och kollar på scenen. Jag vänder mig om och ser Julia komma springande och inser att hhon kommer att stå bredvid mig. Då flippar jag ur totalt. Föreställ er det och ni är hemma. För precis så var jag då jag förstod att allt köande fick utdelning. Vi fick betalt.

Och sen så jävla bra. Så fint. Stämningen och allt.  De jagar ut vintern.

Den bästa låten var i alla fall kärleken väntar. Så stämningsfullt <3halv sju på morgonen...usch och fy...tolv timmar senare skulle det se helt annorlunda ut.lucky number 13paus på biblioteket som nu har fått en ny plats i mitt hjärtaJocke Berg vad kan man säga om dig?wierdobild på en skum ailen i bakrunden

killen svettades mer än någon annan jag någonsin sett, Men grym var han ju.

kravallstaket! jag=bakomkravallstaketetBrinn pengar brinn
Jag lovar du betyder nånting
Du orkar ta dig igenom det här
Du räcker till, så var den du är

Brinn pengar brinn
Jag vet att du är värd någonting
Du är hoppet i ett IQ-fritt land
Du är drömmarna jag drömmer ibland

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar

Brinn hjärtat brinn
Du vet du kan förändra allting
Det blåser genom staden i natt
Hör du sanningen, den lät som ett skratt

Brinn hjärtat brinn
Vår fiende är rädd om sitt skinn
Det räcker med en gnista ett bloss
Dom skulle vilja vara som oss

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar

~

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar

Visst känns det som att kärleken väntar
Visst känns det som att kärleken väntar

Kvällens bästa låt för mig

I'm alive

Jag har återvänt från frankrike och jag mår bra. Dock ar jag kommit fram till en del saker.

1.

 Karma känns så otroligt lockande när mn spenderar en hel bussresa, en hel natt längst bak i bussen med folk som helt och hållet saknar respekt. Som är helt dumma i huvudet och sjunger, skriker, skrattar- allt som börjar på S när det bara är sova som alla andra viill. Det enda som for genom mitt huvud där jag satt och undrade om det var dags att börja gråta vara att karma. Karma. En dag får de igen. Sen kom jag på att det nog redan slagit in för en av dem hade det fulaste skrattet  i världen.

2. Killar i Frankrike är totalt bakom flötet när det gäller tjejer från sverige ( läs blåögda med blont hår) De glor, de glor och sen glor de lite till. När de glott så mycket att det känns obehagligt glor de mera.

3. Jag ser tydligen ut som en som "har väldigt kul"

4. jag älskar att vara utomlands för då kan man snacka skit om alla hela tiden och prata om alla dumma killar och knäppa människo utan att de förstår. Hahaha

5. Ääääääälska britisk engelska alla kategorier. Det finns inget sexigare och man vill att de ska prata och prata och prata. Min britt jag fann på europaparlamentet hade gärna fått prata hela natten. Det hade jag älskat.

Så åk till strasbourg allihopa. Ta med dina vänner och du får en underbar resa. Det fick jag.


och eftersom en bild säger mer än tusen ord så vad säger då inte tio. Så kolla och gör er egen historia.

Once upon a time there was...


... And so they lived happy ever after


Bonsoir

If I only could make a deal with god and get him to swap our places as we run up that road

Det är torsdag kväll och jag sitter här och tittar på en dokumentär om morden i arboga. Det är otrevligt. Fast mamman är stark på nått sätt. Hatar inte mördaren till sina barn. Inser att hon fått sitt straff. Men det är så hemskt. Jag har lite ont i halsen också men jag tror det går över tills imorgon. Jag hoppas i alla fall det men det får vi se.

Imorgon är dagen då jag också måste börja packa. JAg tar inte med mig datorn. Det är för riskabelt. Däremot åker kameran med. Det är bara ett måste.  JAg måste bestämma vad jag ska ha på mig också. Med mig.

jag nått mer finns det egentligen inte att säga idag eller ikväll eller vad det nu är. Kväll.

Det var länge sen jag la upp en bild så jag gör det nu


pussStrasbourg

Nu är det bara några få dagar kvar tills det smäller. Big time. Nästan allt är frid och fröjd förutom att vi i skolan är sönderstressande och inte vet var vi ska stoppa all kunskap. Vi åker i alla fall kl 12 på söndag och tills dess är det en hel del som ska göras.

Att göra:

  • Bestämma vad som ska packas
  • Packa det
  • Köpa godis
  • Köpa tidningar
  • Bestämma vilket objektiv som ska med
  • Bestämma om datorn ska med
  • Se en film med Siri
  • Plugga som ett as

Så ser en att göra-lista ut idag. Just nu. Rätt nice :p

Oj nu badar någon i toastolen på AFV

Hur som helst så är det Strasbourg som gäller nu och det kommer att bli toppen. Vi håller på att förbereda oss som bäst på att kunna så mycket om EU som möjligt. Jag, Sara och Emma jobbade med det idag. Istället för att gå på univeristetsdag. Det var säkert inte bra men nu gjorde jag det. Jag ska gå till universitetet en annan gång.Ett stort tack till dig som uppfann webbkameran

ha det"And I just want you to know..."

Snodde detta från Linn som snodde detta av Camilla Läckberg. Jag vet inte om man får göra så, men nu gjorde jag så.

Please don't be mad q:

En bok som förändrat mitt liv: Harry Potter - J.K. Rowling
En bok jag läser mer än en gång: Dassboken
En bok jag skulle vilja ha med på en öde ö: 1001 filmer du måste se innan du dör - okänd författare
En bok som fick mig att skratta:  Min typ Brosa - Johanna Lindbäck
En bok som fick mig att gråta: Malin + Rasmus = sant - Moni Brännström
En bok jag önskar hade skrivits: En till bok av Johanna Lindbäck
En bok som inte borde skrivits:  Så länge vi båda andas - Stephanie Meyer - bokserie som börjar helt okej men som spårar ur så sjukt mycket. Vid fjärde boken är man bortom all räddning.
En bok jag tänker läsa: Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson


Ksssss

Såhär ser han alltså ut. Ivan. Lilla fina Ivan. Han verkar trivas hemma hos oss nu. Första dagen jamade han hur mycket som helst och letade efter sin mamma. Det var jobbigt att se. Igår och idag har det varit bättre och vi har lekt och gosat med honom. I natt sov han i min säng. Vet inte om han borde få det men det fick han. Jag vaknade av att han låg på min kudde. Det var mysigt.

h

Herregud jag säger då det. Nu är det längesen jag skrev men jag har en anledning och det är att jag har varit utan internet alldeles för länge. Utan internet. I EN VECKA. Ojoj det var värst. Men jag har i alla fall haft en bra vecka under sportlovet. Fint väder med sol i backarna och toppenfina pister. Fast det var verkligen sjukt kallt vissa dagar. Men riktigt kul att få åka av sig. sen har vi ju varit hemma hos mormor och morfar också. Det är kul att träffa dem men jag blev lite utråkad efter några dagar. Det finns inte så mycket att göra och jag kände inte för att gå ut eftersom det var så himla kallt. Jag ska lägga upp bilder snart. imorgon blir det nog. eller ikväll.

Nu sitter jag här i skolan och ugglar. Ve tinte vad jag ska ta mig till. Vi har blivit totalt mosade av läxor och prov.

Jag höll på att inte komma till skolan över huvudtaget. Bussen kom inte. Jag stod där i mina fina converse och frös. Efter tjugo minuter ringde jag pappa. Han skjutsade mig. TACK.

Idag fyller också min kusin år. Så grattis Felix även om du inte läser det här. Nitton blir han visst. Shit vad gammalt. Och jag fyller snart 18. Om ett halvår. Shit. JAg är som peter Pan. Jag vill inte bli vuxen. Absolut inte.

RSS 2.0