KRAMPEN

Imorgon är det dags för lrampen igen. Ojoj. Förra året känns ju som igår. Då vann vi i ett helvete av regn. Nu i morgon hoppas vi på två saker. Sol och seger.


Maybe you were right

Jag känner mig trött just nu. Trött i kroppen, trött på skolan, trött på allt lioxom. Det känns som om jag inte vll ha sommarlov heller för jag vet att det blir mitt sista. Denna Bitterljuva känsla. Men hur som helst. På torsdag slutar vi. det blir nog väldigt skönt eftersom jag känner hur skoltrött jag är.

Snart väntar ett långt sommarlov med massa kul saker att göra.

Peace and love - sedan länge inbokat med Siri och Karin OBS tält måste fixas

Idag bestämde jag mig också för att det blir Malta - ja tack

Så det är min sommar.

Peace och Malta. Ska försöka vara hemma lite också. Typ träffa kompisar och så. Det är nästan ett måste efter alla sommarlov jag alltid är borta.

eftersom det var ett litet tag sen jag bloggade, dvs, ingen bloggning igår, tänkte jag bara berätta vad jag gjort.

FREDAG: Skola som vanligt och sedan förfest hos Orsa. Antaligen var det bara fest för mig eftersom den inte skedde före något. Fest. De andra skulle på frimis ( de gamla vuxna) så jag var bara med när de festade upp. Jag drack vatten och kände mig lite fåning. Men hej, det var ändå rätt trevligt. Sen åkte jag hem och åt middag klockan halv elva. Inte okej.

LÖRDAG: Först stalletsom vanligt, teori som var intressant och bra. Sedan hem igen för att äta och slöa och sedan upp till YEAH. Sen bar det av till Coco Thai med familjen för en fin middag.

YEAH= gratisfestival i stadsparken där alla ungdomar hänger varje år. Ganska mysigt för det mesta men inte i år då det var kall och jag sat ti en såndär fin tröja som är natuvit med svarta prickar. Sickad också. Ni vet vilken jag menar om ni sett nån sån. I alla fall så frös jag lite i alla fall.

Nu börjar snart Forest Gump på TV. Den ska ses och till det blir det Ben'n'Jerry för pappas pengar :p

Fin låt av min vän jessica

jessica du är bäst ska du veta <3

The wild ground tour of 2010


Nu är man alltså tillbaka till skolan och verkligheten. Tro det eller ej me jag tycker om det. Inte för att det var tråkigt igår men sen var de tju inte så jätteroligt hela tiden heller. Särskillt inte när jag trampade rakt ner i ett träsk med skorna och blev jätteblöt.

Men här är bilder i alla fall.


G

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

All ångest, allt depp, allt slit. Tårarna.

Ingen mer matte nu. Matte B är slut och jag såtr nu med facit i min hand.

G. Ett jävla fint G måste jag säga. Det satt som en smäck! G,g,g,g,g,g,g,g,g,g,g. Jag klarade det. Förstår ni?
Det trodde jag aldrig.


Ja vi firar även G!Cause you had a green day

Dagen har tillbringats i Mosås hemma hos Matilda. Hon fyllde 18 år så det blev till att fira med tårtkalas. Mycket trevligt med trevligt folk och gott fika. Jag övningskörde dit och det gick bra. Det enda jag failade på var att jag körde fel. Åkte vilse lite så min snygga entré uteblev. Pappa körde nämligen sista biten.

Sedan bar det av hemmåt och nu sitter jag framför wallander.

Imorgon är det skola igen. Kort dag och jag måste hem och packa inför vildmakrsturen som äger rum på tisdag. Det blir nog mysigt där borta i skogen. Bara det inte regnar. Jag, Maria och Rosanna ska bo i tält tillsammans och laga mat tillsammans. Bacon står på menyn.

Har tagit lite bilder också.

Grönt var ordet.Free day

Dagen är nästan kväll. en riktigt köttig dag ska jag be att få tala om. Seminarium om kalla kriget, uppsatskrivning på engelska (kan ta sig) och redovisning av naturkunskap.

Men nu är jag fri. Fri från läxor och bekymmer. Bara ett enda prov och så inget mer. Skööööönt. På tisdag åker vi dessutom på vildmarkstur så då blir det skönt. Ett dygn i skogen med övernatting i tält och matlagning på trangiakök. Jag ser framemot det väldigt mycket. BAra det blir okej väder.

Sedan är det inte mycket kvar av skolan. Snart är tvåan slut och vi går mot vårt sista sommarlov. Hör på det. Sista sommarlovet. Det låter fel i mina ögon. Jag vill gå gymnasitet mer. Inte bara ett år till för jag vet inte vad som kommer att hända sen. Ska man jobba, resa, jobba utomalnds, bo hemma? Vad? Vad? Jag vet verkligen inte. VAr tar alla vägen? Kommer jag prata med dem? Kommer jag träffa dem. Kommer vi skicka sms? Kommer man säga vi hörs och sedan adirg höras. Aldrig ses. Säga - oj det var länge sedan, vi hörs, när man möts på affären. Jag vill inte det.

Jag vill inte veta. Jag vill leva i nuet och tänka att de tär långt kvar. Men då skulle jag ljuga för mig själv. ett år går fort.

Så låt oss bara göra det till ett bra år.
I'm not perfect but I'm okay with that

Nu sitter jag här igen efter en ny dag i skolan. Det har inte hänt så mycket idag. Jag hade planer på att gå till "tandläkarn" eftersom jag inte hade hunnit träna på franskaläxan men så blev det inte. Jag tyckte att det kändes fel, vilket det ju var. Så jag gick dit och gjorde läxan. Det gick bra. sen har jag och cornelia gjort får vanliga lilla grej. Några bilder från det.

Det här är jag

Och det där är också jag. När jag fixade bilderna lite i photo shop ville jag prova att redigera som en riktig storbloggare. Sagt och gjort. Nu är jag inte så där jättebra på det men jag är ju smalare på övre bilden helt klart. Är det inte sjukt att det går att göra så? Men vi kan det i vårat samhälle och till och med i modebranchen där alla är smala redigeras man till smalare. Jag är inte perfekt men det gör inget.

- With every heartbeat

jag läste något så otroligt fint nyss. I en väns blogg. Det var fint och jag blev inspirerad. Man borde inte härmas men jag gör så nu.


mitt skåp, mitt rum och min väska ser ut som bomnedslag - alltid

jag är otroligt slarvig i ena sekunden för att bli pedant i andra

jag är besatt av att vara så korrekt som möjligt när jag pratar och skriver på olika språk

kan vara väldigt blyg

jag älskar verkligen skor

jag är självständig

min familj betyder mest - alltid

jag älskar att skriva

jag är livrädd för fåglar och för att skada mig

jag skrattar åt mina egna skämt

jag är en datornörd

jag är väldigt lat

min favorilåt är bittersweet symphony

jag fastnar för låtar, inte artister

jag har inte så många vänner på facebook men det gör inget

jag har haft komplex för min längd hela mitt liv - tills jag började på högstadiet

jag är inte ens 1,60 m

mitt absolut bästa är ben'n' jerrys half baked

jag älskar när man skrattar så man får ont i huvudet

ibland ser det ut som om jag ljuger när jag talar sanning

jag är väldigt kittlig

mitt favoritställe är hemma hos min farmor när jag får träffa min släkt

det blir oavgjort på frågan skid- eller badsemester

jag har ett holländskt ursprung men kan inte ett ord holländska

är en badkruka men jag badar i alla fall för att inte bli kallad badkruka

jag är otroligt nördig

min favoritmat är allt min mamma gör

jag kallar min lillebror för pluttis fast det bara är en tidsfråga innan han växer om mig

jag kallar min katt för pluttis också

jag tycker om interna skämt

jag är inte så bra på att luras

jag har hög moral

somnar alltid på mage

snoozar alltid minst två gånger

är väldigt dålig på att plugga

drömmer om att någon gång stå ute i ösregn med armarna utsräckta

kan vara otroligt sprallig

önskar att jag kunde sjunga
you are beautiful and it's true

det är bara att inse. Personen som äger den här bloggen är inte så aktiv. I det här fallet finns i alla fall ett skäl och det har med skolan att göra. Det är mycket nu. Väldigt mycket. Idag skrev vi nationella prov i matte B och jag har int emått så bra över det eftersom jag failade på det senaste provet. Men idag kändes det bra och jag tror att det gick bra.
Sedan är det som det är. Allt som allt är jag rätt förvirrad just nu. Jag vet inte vad det är men så är det. Ibland finns det ingen förklaring på problemet.

Jag har gjort en ny design igen och aledningen till att den här bloggen byter utseende har att göra med att jag blir så rastlös när det är nått som inte är hundra procent som jag vill ha det. Alltså det gäller typ mitt rum, min blogg, min bänkt när det är nationellt prov. Jag lägger uppp godiset och frukten på ett mysigt sätt osv osv.

Snart är det sommarlov. Jag ser ut att vara utan jobb så om nåogn har ett jobb på luven så kan ni plocka fram det nu. Annars är det peace and love jag väntar mest på. Sen aknske det blir Malta with the family också. Vi får se. Just nu finns det ju också ett askmoln. Annars blir det nog en lugn fin sommar. Det är fint att vara hemma också.

/hanna

jag...

....läste en gång i en blogg om hur man skulle få en bra blogg. Enligt bloggaren skulle man uppdatera ofta. Helst en gång per timma. Jag tror det var nått sånt i alla fall. Jag tänkte att jag kunde pröva det idag och i morgon. Det blir en jäkla många blogginlägg.


Så vad har jag gjort idag. Jag har lämnat i en bok på bibblo. Jag riskerade att få en räkning men inte nu längre. Mohaha.

JAg har lärt mig hjärt-lungräddning på en docka som heter mini-Anne hon är precis som en riktig människa fast hon är liten.

I morgon är det kristihimmelsfärd vilket är också lika med ledigt från skolan. Eftersom skolan också är en plats som betyder arbete har vi väldigt mycket att göra.  Matteprov, Franskaläxa, Naturkunskapredovisning, Engelska, Historiainlämning.

In Your face students. Jag kan känna lärarnas glädje. Skadeglädjen åt att de ger oss den här klumpen. De måste tycka at  det är skoj för de gör så ofta. men vi låter dem hållas. Vi vill inte göra dem ledsna.läxberg ^

ses kl 17.49

Utkast: Maj 12, 2010

Godmorgon!

Jag har sovmorgon idag och om kanske 40 minuter är det nog dags för mig att åka till skolan. Jag kom på en sak. Det kan hända i livet att man får frågan om vem som är viktigast i ens liv. På den frågan finns det två svar. Möjligtvis tre. Antigen svarar du att din familj är viktigast. Du kan också svara att det är dina vänner. Eller pojk/flickvän men det borde ju räknas som vän :) Men har du inte glömt en viktig människa. Den viktigaste någonsin. Du?

Är inte vi viktigaste i våra liv?

För allt handlar ju egentligen om att få oss att må bra. Sen kan vi få andra att må bra.

Lite visdomsord på morgonen. Eller något lulligt trams.

Jag kan passa på att berätta något kul :D idag är Ivan ett halvår. Grattis pluttis.
my lover, goodbye my friend

Jag är dålig jag vet. Förlåt!


Hämta en näsduk du kanske behöver den


Opus 36Jag är som alla andra

jag finns även om du inte ser mig

jag finns även om du inte hör migOjdå

Ser att klockan i bloggen går en timma fel. det jan ju vara bra att ha i åtanke. Jag orkar inte göra något åt det.

När dagen blir kväll...blir natt...när natten blir morgon

Hej. Sitter här och är fasligt trött. Det kan ha att göra med ett visst harry potter-maraton somk ägde rum igår och i natt. Har sett alla sex filmer på rad. Kom hem vid 9. Åt lite frukost sen sov jag. Ja det är väl det.

JAg vet inte vad jag ska berätta mer om kvällen. Det var kul. Lite mysigt sådär att titta hela natten även om ingen av oss såg den femte filmen som ägde rum där vid fyra eller fem.

Ikväll ska jag, hör och häpna, titta på film i mosås. Med Elsa, Matilda och Siri. Men det blir inget maraton :D

Nu snart ska jag och pappa till affären och handla.

Har haft nationella prov i engelska i veckan. Muntligt och skriftligt. Båda gick rätt bra. 

Tänkte det vore kul att veta.  


RSS 2.0