Hahha

[Rullstol+krokodil.jpg]


Oki vet att jag la ut den för länge sen på gamla bloggen men det är så fett kul.

Hur skulle det se ut om jag sa hej fast jag inte känner dig?

En sak jag kom och tänka på igår på bussen hem är hur lite vi svenskar kommunicerar med människor vi inte känner. JA det är ju inget nytt alls men vi lixom fattar precis utan att behöva säga någonting. Typ.

Jag sträcker mig för att plinga.

Jag plingar.

Börjar greja med min jätteväska.

Killen bredvid fattar direkt och flyttar lite utåt.

Jag får upp väskan (Tackvare att killen flyttade sig)

Jag flyttar mig lite ut från mitt äste.

Killen reser sig upp.

Jag reser mig upp.

Busschauffören bromsar.

Killen flyttar ännu mer.

Jag tar ett steg mot mittgången.

Killen går ut i mittgången.

Jag går förbi honom.

Bussen stannar.

Och vi sa ingenting. Ändå gjorde vi precis allting i samspel.

Haha. I andra länder kan man inte göra så för då kommer det världens harrang om vad man ska göra där man ska gå av osv. På ett sätt är det skönt att ingen pratar här.

lackofinspiration

Ibland har man lixom dagar som inte är bra. Som suger.
Typ som idag. Jag vet inte vad som är fel men jag känner mig bara grymt dålig.
På allt.
Det började väl någonstans med att jag sket i idrotten och fick dåligt samvete.
Sen vet jag inte.
 Har bara varit nere idag.


FotonLåter bara bilderna tala. My lips are sealed.

Sovmorgon

Har sovmorgon idag eftersom Petra IV-läraren är på kurs, eller med holländare i stockholm.- JAg bryr mig inte så mycket om anledningen. Bara jag får ha sovmorgon. Det är ju hur skönt som helst. Ligga kvar i sängen hur länge som helst. Ta en dusch, titta på vakna, blogga, kolla facebook. Allt möjligt. Ta egobilder.

Nu är det naturkunskap som väntar oss och sedan lunch. Engelska och Historia. Värd dag. Ska också köpa en biljett till la risbergskafest som är på torsdag vecka 43. Det kan nog bli kul. Man får ju gå dit i alla fall. Ge det en chans. Temat är bröllopsnatt. Hm... bröllopsnatt som i bruden och brudgummens första natt? eller som i alla gäster festar sönder som i reklamen för vad det nu är? Ja antagligen den senaste. Hoppas man ju. Nej det blir jag och Siri i alla fall och kanske Julia? Hoppas det.

Egoistisk som jag är. Den kan ju fungera som dagens outfit också.

Jeansleggins från Veromoda

T-shirt från Gina tricot

Kofta från H&M


Kram

Hej

Hej!

Sitter här och väntar på ingenting. Sitter mest framför datorn och slappar. Faceook krånglar värre än värre och jag undrar om jag är hatad av någon högre makt(=Facebooks skapare eller nått) i alla fall så har vi inga direkta läxor idag så det utnyttjade jag ju.

Idag hade ettorna med sig holländare. Ha jag kommer ihåg när det var vi som hade med dem. Eller inte jag då men massa andra människor som hade det. Man stirrade verkligen på dom som apor i bur. haha. Lite så var det väl nu också. Menmen. Jag kommer ihåg att de hade knostiga kläder. Typ nittiotal. eller nått sånt. Hursomhelst. JAg hade ingen holländare och har ingen nu heller.

En annan lite rolig sak som jag upptäckte idag var att Anton visst också kollar på Suoernatural. Eller han håller på med första säsongen. Men det är ju att kolla. Det bästa var att han hade säsong två och tre också. Och dem har jag ju lixom väntat på. Han sa att han skulle kunna kopiera dem till mig. YES!

För er som inte vet så handlar de tom två bröder (Dean och Sam) som jagar övernaturliga saker. Demoner, spöken, vampyrer och sånt. Haha. Det låter insane men det kan vara sjukt läskigt. Jag skulle aldrig t.ex. säga bloody Mary tre gånger framför spegeln. Never gonna happen säger jag bara.


Skulle du?Så ska man komma på en såndär rubrik igen.

Helgen har jag spenderat i Latorp hos min kära Siri. :p mysigt värre. Tyvärr glömdes kameran hemma så det finns inga bilder. Vi gick i alla fall på promenad och såg på hur kossorna satte på varandra som besatta. Kossorna var besatta!!! Sen låg vi på golvet i hennes rum på hennes fina mjuka matta. Somnade nästan när hon gav mig massage. ZzZzZz... Sen åt vi mat och tittade på fotboll. Det är över för sverige. Det enda positiva är att Lagerbäck avgår. YES. Inte en dag försent. Vi behöver en förändring.

Det var i alla fall mysigt värre ute på landet. I morgon är det måndag. Ny vecka. Nya tag i skolan.


Glad


Känner mig på bra humör idag (till skillnad från igår som var en jävla skitdag. Missade två 16bussar, en 11 och en 701) Inga läxor tills imorrn. Yeah. Imorrn ska jag till läkarguppen på samtal om livmoderhalscancervaccin (Stört långt ord det där) Man måste tydligen det för att få ut receptet på den. Jag och syster ska dit imorrn klockan halv nio. Missar inte ens franskan. Men men. Vill man ha sprutan så. Och det vill jag. Även om den ska göra sjukt ont. Annalena kanske kan ta den på mig. Vi får se.Syster och bror i Italien.
"Du är min hjälte för du vågar vara rak

du är min hjälte för du är precis så svag som jag"


Kent vinternoll

Så grymt.


PUSS


Hahaha


I'm in love with my shoes

It takes a fool to remain sane

Sitter är medan regnet slår mot fösnterutorna. Har kommit hem från övningskörning och det gick suveränt. Har kört 90 idag. Det var kul. Men snabbt går det ju.
Tänkte lägga ut bilder på mina nya converse men det är så dåligt väder att det inte går att vara ute som jag vill. Men det kommer väl antar jag. Ska försöka få in dem imorrn. De är föresten skitsnygga.Strange picture, me like.


Photo


Det känns så fel...

... Idag när jag cyklade i skolan möttes jag inte längre av de blåa bussarna utan av några så grymt pissfula lila.

:(RIPHär står de på en rad. Lila och fula.

RSS 2.0