Av Samma Skrot Och Korn

De flesta som ser mig och min syster tillsammans, eller var för sig, brukar säga att vi är grymt lika varandra. Några gånger har främmande folk trott att vi är tvillingar och en person har trott att vi är samma person. Hur som helst så hör jag väldigt ofta om hur lika vi är. Senast från min gamla lärare som nu är Cornelias lärare. Tydligen är vi inte bara lika till utseendet utan till hur vi rör oss också. Fast den har vi hör förr.Alltså nu sket det sig bara men här är vi ungefär lika gamla. Är vi lika? Jag vet att båda bilderna är svåra att se det på men skit samma.


Det knäppa kommer i alla fall från pappa.

Månda morgon kl 09:33

Okej nu är den 34 och innan jag hr hunnit färdigt vet man inte vad klockan är. På bussen idag var det skumt. Mitt i rondellen vid parkehallen så stod det en traktor parkerad. JA blockerade hela vägen. Bussen blev stående bakom och kom inte förbi. Alla bilar bakom blev också stående och det var kö genom hela rondellen och längs hela vägen också. Säkert till Marieberg också. Haha. Det var ganska kul att se. Jag slår vad om att traktornissen var och köpte kebab.

Det var iaf hur varmt som helts där inne och man hann bli rätt irriterad. Vi visste ju att vi skullle få hum-hum av Gunnar. Men sen lostande det och bussen började rulla igen. Puh.

Nu väntar matte B. Har jag inte redan dött så komme rjag göra det då när jag för IG på mitt prov. Dör jag inte då dödar annmarie mig för att jag var lite sen med min engelskareflektion. See you in heaven guys.

Överlever jag mot alla odds dagen, väntar en härlig vecka framför mig. Älska sam-prov och franskläxa. YEAHA. Det här är veckan då datorn inte existerar utan bara samboken och franskaglosor. 37 stycken för att vara exakt.

Nu är klockan 09:42

Jag glömmer det aldrig

Tjugoandra augusti tvåtusennio. Det är du och jag. Jag kommer ihåg det. Jag kommer aldrig glömma det. Jag får gåshud. Den bästa kvällen i mitt liv <3

Jäkla vaccin.

Alltså jag har aldrig blivit sjuk av ett vaccin. Aldrig, aldrig, aldrig. Förrän nu. Svinis tog mig. Först kändes det ingenting. Inte när sköterskan stack och inte i amren men efter att tiden gick så började det göra allt ondare i armen. I lördags kände jag mig lite trött på morgon. Sen åkte jag till stallet och red. Som för övrigt gick åt skogen. Men hej. Jag satt kvar. Hur som helst så kom jag hem och kände mig tröttare och tröttare plus min huvudvärk som blev värre och värre. Sen däckade jag vid typ 21:00. Frös som satan. Men nu är jag pigg och allert igen och idag har jag och pappa jobbat på en liten hemlig grej. Det är ju snart jul :pOh crap. Fit for fight.

Vaccinering står på schemat

Ja just det. Vaccinering snart. Hela familjen ska bege sig till mässan för att vaccinera oss. Härligt.

Just nu sitter jag hemma och lyssnar på "The show must go on" bra låt. Gick hem från skolan för att jag hade ont i magen (mensvärk)

Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Det var öppet hus igår i skolan där vi var tvugna att vara till nio på kvällen. Men jag åkte hem vid sju. Det var ju så tråkigt och fanns inget att göra. Förutom sno dumlekolor från Gunnar.

Supernatural.

Har nyss målat naglarna. Röda och fina är de nu. Det tog typ en timma eftersom jag är helt handikappad med vänsterhanden och den lilla penseln och den röda färgen. Men nu så är de klara. Nu är det supernatural som gäller.


Tråksöndag.

Sitter här och har precis jobbat lite matte. Nu har jag gett upp och ska fortsätta lite senare. Fan jag är så körd här alltså. Det kommer att gå åt skogen. Jag förstår ju ingenting av det vi jobbar med. Linjära funktioner. Det är prov på torsdag så ajg måste lära mig det här snart. Mamma och Johan har hjälpt mig och utan dem hade jag varit kördare om man nu kan säga så. Så tack för hjälpen.

Har för övrigt världens tränigsvärk och den har suttit i sen igår och kommer nog släppa på tisdag. Lovely. Not. Usch jag hatar träningsvärk. Det enda positiva är att man vet att man gjort något bra för kroppen.

Jag har fått en ny design också. Vad tycks? Det är Frida som har hjälpt mig och hon är grym. Jag gillar den i alla fall starkt.

Hoppas ni gör det också.

Ha

Vet ni vad som hände idag vid bussen? Jo en mamma skulle av med sitt barn i barnvagn men när hon hoppar av så fastnar barnvagnens hjul under bussen. Stenhårt lixom. Den gick inte att rubba och bussen gick inte att höja heller. Oops what to do next? Typ alla fick gå av. Jag skulle av där så jag var redan av. Sen försökte bussis höja bussen men det gick inte. Busschauffören (bussis) hoppade ut och lyckades på något sätt vrida loss barnvagnen. Det var en rolig syn. Som tur var hände det ingenting med barnet eller så. Men då hade det ju inte varit kul och jag hade aldrig valt rubriken "Ha".

Kom nyss hem från skolan där vi som sista lektion ahde funktionsträning på Haga. Det var faktiskt rätt kul. Skönt. Lite pilates över det hela och nu känner jag mig glad och nyttig. Nu ska jag starta ett nytt liv för ty 30 gången på några månader. Men men. Det är kul att starta dem. '


 

Regn

Oj vad det har regnat idag. Massor. Men inte just nu. eller jag är ju innne så jag märker väl ingenting. Idag har varit ganska slapp. Hade matte på morgonen. Sen världens hål eftersom det var redovisning om Rom och jag hamnade i gruppen på eftermiddagen. Såklart. Men det gjorde inte så mycket. Det var rätt nice. Köpte kladdkaka med Anton och typ hängde med massa folk. Eller kanske mina kompisar. Vi kastade papper på varandra. Kul. Visst när man är tre eller i vårat fall 17. Hur som helst blev det min tur att redovisa och det gick väl okej. Jag är inte så bra på det där med muntligt men men. Vi får väl se.

Jag har hoppat av mitt IV-val. Yippie. shit vad skönt. Nu ska jag bara läsa Franska steg 5 istället under trean.- Det kan nog funka. :p

Idag påväg hem från skolan var det en jäkla massa folk på linje 31. Jag undrade vad de hade i görning och det var ju konstgt att så många skulle dit. Hm de skulle ta svinis förstås eftersom mässan ligger där. Hitills har jag väl inte nämt svinis här i bloggen? Hm jag ska inte ta upp det nu heller.
Siri sitter på ett skåp efter att jag fått hjälpa henne upp.
Anton sitter på skåp. Han hoppade upp själv.Iphone

Jag är med i en tävling på fokis. Anledningen? man kan vinna en I phone. Skulle sitta fint.

http://fokis.se/


http://www.mrgizmo.se/categories/iPhone-iPod-tillbehor/iPhone-Fodral-Skydd/

Här är den jag valde. Eller det skalet som skulle sitta på om/när jag vinner.

http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-NaturalTouch-Case-rod-med-blommor.html

Ciao

Klassfoton

Oh hej nu har de äntligen kommit. Efter typ hundra år så damp de ner i brevlådan och med en förväntansfull min öppnade jag innehåller-fotografier-får-ej-vikas-kuvertet och tänkte att nu ska jag bli bra. Sen tittade jag och suckade lite. Det blir ju aldrig så bra som man vill. Aldrig.

Hade utvecklingsamtal idag. Jag hatar det. Det är så jäkla tråkigt. Men det gick bra. Jag sköter mig.

It's all about us


Haj blogg.

Slänger ut massa bilder. Dagen har varit ok. Flexhäng som vanligt. Me like. Flexhäng är lika med att sammarna hänger vid flexsalen hela halva måndagen under lunchrasten. Nice. Som om vi inte har ett liv.

Just nu händer det massor i mitt liv. Eller mest händer skolan men det är ju ens liv. Halva livet. Hela livet. En del av livet. Rom knackar på dörren. Välkommen. Ska skriva och redovisa om slavar. Det kan bli kul. Jag hållar på att läsa Lord of the rings på engelskan och det är nice. Har en sisådär 250 sidor kvar. Good luck.


It's all about us...yOU CAN CALL ME strange

Oki så här är det. I fredags skulle jag posta ett inläg. Jag skrev det. La upp en bild och stängde av datorn. Lyckat. I alla fall så skulle jag berätta att jag skulle på kulturnatten. Det är ju lite sent nu.

Jag brukar ju vara försenad med saker. I bloggen. Kulturnatten var i alla fall som den brukar vara. Kall, varm, ont i fötterna, trött, för mycket godis, dans och musik.  Vi såg mest dans för våra kompsiar dansar ju. De är grymma allihopa. Synd bara att kameran la av efter fem minuter.

Sitter och pluggar nu samtidigt som jag gör annat. Glosboken + Hanna = Sant. Latin är det. Som jag pluggar alltså. Jag får se hur länge jag blir kvar på latinet. Petra=latinlärare vill att jag ska sluta. Hon frågade vad jag tyckte om latin. Jag gav henne ett ärligt svar och hon tycker att jag ska sluta för att jag tycker att det är tråkigt och mitt humör smittar av sig på alla andra. Tack petra. Jag ville bara gå färdigt den här kursen och känn att ingenting mer i skolan får krångla. Men jag får se hur det löser sig. Jag ska prata med syo med nån dag. Hon var sjuk i fredags då vi skulle ha prata :(

I alla fall så tycker jag att det är sjukt oproffsigt och taskigt av Petra att säga så. Det har hon väl ingen rätt till. Hon skulle inte ha sagt så om hon inte "kände" mig. Samtidigt som jag "stör" kommer hon stötta mig i vilket beslut jag än tar.

TACK PETRA: TACK.

Imorgon är det skola. IGEN. Det är alltid skola lixom.  Men det lär bli som vanligt. Måndagar är typ en sak. Flexhäng.


Det finns inga ord - Kent

Sitter och lyssnar på Kents nya skiva och typ... det är det enda jag gör och jag kan tyvärr inte recensera den för jag vet inte vad jag tycker än. Och nu blev det reklam.

Idag börjde med att jag insåg at jag skulle komma försent till skolan eftersom 11:an skulle gå 9:00 och 16 skulle gå 9:20 eller 9:50. jag fick ha ångest för att behöva knacka på dörren till klassrummet och få skämmas inför alla. Haha. Sen klev Anton på och jag bara fijo (Puh) då slipper jag göra det själv. Plus sällskap på bussen. När vi kom fram var väl klockan 36 eller nått och då gick vi på alibaba och köpte godis. mums.

Mötet med Åke gick som väntat. Jag fick höra det jag redan visste och fick sitta och nicka och svara på konstiga frågor. Sen blkev jag sur och stack hem istället för att gå på mattestuga med JuliaX2.

Åke the man

Sitter här och väntar på at tjag ska träffa rektor Åke. Inget jag ser framemot alls och något som ligger och gnager i magen. Usch och fy.

Vad ska jag säga till honom? Efter att jag fullständigt skrivit ner  hela mig i ett mejl till  honom? Nej usch. 

Jag vet inte vad jag hoppas på och jag vågar inte hoppas alls. Det är lika bra. Hopplöst.


Det sägs att det sista som lämnar en människa är hoppet. JAg kulle säga att hoppet har övergett mig redan. Betyder det att jag är död? 

Haha nej det hoppas jag inte. Hoppas. Hoppet finns nog där trots allt. även om jag inte vågar erkänna det.I spent four days in Berlin this fall


Minns ni mig?

Okej, ge mig priset för årets sämsta bloggare. Hanna Schuitema, the worst blogger in the world. Det låter som en något jag skulle kunna ta på mig så dålig som jag är.

Nu är det här ju inget jag går och ältar dagligen för det skulle ju bara vara dumt. Oj vad jag är dålig på att blogga...helt världelös. Det känns ju onödigt eftersom det finns andra saker här i världen. Hursomhelst. Imorgon är det skola igen. Ett helt lov har passerat och jag har hunnit med en hel del. Som den dåliga bloggare som jag är har jag säkert inte skirvit något om mina planer inför höslovet men jag kna ju berätta dem nu istället.

Jag har varit fyra dagar i Berlin. Jag gillar Berlin. Det är en speciell stad och det är svårt att föreställa sig att det har gått en mur där -för tjugo år sen. Den känns lite som stockhoölm fast större. Alltså inte som andra städer som Paris och London( som jag aldrig varit i men min londonkunskap är grym trots allt) Jag ska lägga in bilder någon dag när jag har hunnit se vilka som är fina och vilka som kan behöva photo shop.

Resten av lovet har jag inte gjort så mycket. Kollat in hur det gick i fototävlingen i Skara:

Bamparam...

Jag låter tystnaden tala.

Sen har jag inte gjort något annat än att shoppa upp hela studiebidraget på två par jeans och två BH:ar (igår)

Idag har jag städat och varit på promenad med mamma. Det var skönt men vädligt kallt.
KramRSS 2.0