The scientist


Hej där. Jag lever.

Har varit på störtmysigt fika hemma hos Julia som fyller 18 i morgon. GRATTIS TILL DIG. Det var verkligen hur trevligt som helst och förgyllde min dag totalt. Annars har jag inte gjort något speciellt den här helgen. I torsdags var jag dock i Romme och jag har faktsikt bilder därifrån. Jippie!!!

Dom har jag snott från mig själv. JAg tycker om att sno.

Nu ikväll väntar wallander med sis. Älskar wallander. Eller inte älskar men tycker om.

Imorgon väntar en vecka som bara innebär att jag säger farväl till mitt liv och öppnar mina armar för renässansen.

Vi kanske hörs någon gång.

Känns som jag borde säga något.

Hejdå...

...Hejhej.

one more time

Borde egentligen inte blogg nu. Jag ha ringenting att skriva så de tkomme rbara bli ett ändlöst babbel men det är ändå det den här bloggen är tillför. Jag orka ritne visa upp dagens outfit, de tär inte intressan.t Jag kan inte ha en matblogg och ja orkar inte lägga upp fina bilder heller. Vad är det hör? Ingenting.

Nu på morgonen har jag kommit till skolan tidigt trots sovmorgon ochb suttit och jobbat förbrilt med renässansen. det går framåt det där och nu känne rja gmig något lugnare än innan. Igår tittade jag på guldbaggegalan- Johan Glans är grym. men trots det blev jag så sur för att priserna kammas hem av folk som i mitt tycke inte förtjänar det.

I taket lyser stjärnorna fick två priser tror jag. En för bästa regi (OBEGRIPLIGT) som den inte förtjänar eftersom filmen rentutsagt suger.

Sen fick den en för bästa kvinnliga biroll. Den kan ajg väl köpa även om jag tyckte att den kunde ha gått åt någon annan. Det hade varit bättre.

Noomi Rapace fastnade med sin klänning påväg upp för senen. Det var kul. Sen sa hon bara tack, tack och tack.

Jag funderade på hur jag skulle tacka om jag vann och kom på massa bra tacktal värdiga och vitsiga. Om jag bara vann så skulle jag ta scenen med storm. Så se uopp ndär ute i världen snart står jag där och säger "Nämen oj då. Tack mamma och pappa eh. Tack alla" Jag tror nog på det där med nervositet.

Män som hatar kvinnor blev den stora vinnaren av både "bästa film" och "biopublikens pris" och kritkerna hatade det. Jag tycker om den filmen. Den är bra.Johan Glans
Män som hatar kvinnor.

Shiver

Cornelia blev allergisk! Det är det som hände när vi hälsade på. Först gick det jättebra. Lycka. Påvägen hem kom allergin. Men det sägs att förtila hanar är de värsta och det var en där. Vi ska testa igen med en annan katt. Håller tummarna.

Sen måste jag ge ett boktips. "Tu man hand" Om en kille med många problem. För mig var den riktigt gripande men det är inte säkert att man tycker. Den är rätt speciell. Tycker man att anna janssons språk är fantastiskt kommer man hata den här boken. Men jag som hatar anna janssons språk tycker om den här boken. Sen gillar jag böcker om det mörka svåra. Eller vad det nu är. Det är underbart.Gör ett försök...


Idag, igår, imorgon.

Idag har jag ridigt. Och vet ni vad. Jagälskar det. KAnske inte varje gång och ibland hatar jag det. Men inerst inne är det fantastiskt. När man är ett med hästen och rider i full galopp. Det är toppen det.

Igår var jag barnvakt åt Karin och Ellen. De skötte sig mycket bra. Det var roligt och värt det eftersom jag fick lite pengar för det. Så nu kan jag betal tillbaka mamma för digitalkameran.

Imorgon ska vi göra ett nytt försök i Kristinehamn och katterna. Hoppas det går bättre den här gången.


that clings like desperation

Jag är inte så bra på det här. Ibland försöker jag inte ens. Men det spelar ingen roll om man inte har något att skriv aoch ibland tröttnar maqn på att skriva om sin dag om och om igen. Det är samma sak nästan varje dag. MAn går upp. MAn tar bussen. Man säger godmorgon. Alla är trötta. Alla säger så. Det hör till. "HUr är det ?" "Bra, jag är bara lite trött" Alla är trötta fram till lunch och efter lunchen är alla trötta för att det är eftermiddag. "Jag höll på att somna på matten" Så är det varje dag. Alla är trötta. Även om det inte är så. Egentligen är det rätt nice. Vi går till skolan. Träffar våra vänner. Lär oss något nytt. Åker hem.

Så är dagarna mesta dels och därför känns det ibland meningsöst att blogga. Meningslöst att än en gång skriva in vad man har gjort idag. Därför blir det glapp i bloggandet ibland. Men inte idag. IDag skriver jag ett inlägg som kommer få er att tro att mitt liv är meningslöst och att jag är trött hela tiden. Men så är det nog inte. Det är en sak man säger. Det behöver inte betyda att det är sant. Inte alltid i alla fall.

Idag på bussen satt jag mittemot en tjej som stirrade rakt ut, bortom världen. På ingenting. Det var läskigt. Hon rörde inte en fena. Hennes ansikte var som målat och hon bara satt där. JAg ville glo tillbaka på henne. Ttyp göra grimaser för att få henne att tappa kontrollen. Hallå finns det någon hemma?

Jag satte på musiken istället och var hon gick av kommer jag inte ihåg.
Borde leta upp snygga tjejer nu. Hundra som är snyggare än Amanda Jensen var det :p (Don't ask why)
                                     Oh the quiet child awaits the day when she can break free
                                                    The mold that clings like desperation
                                                       Oh mother don't you see I've got 
                                                 To live my life the way I feel is right for me, 
                                                               Say it's not right for you 
                                                                  But it's right for me
 
                                                                              ~

                                                                                             Elsewhere: Sarah McLachlan


Mama mia

Nu är ju Let's dance igång och jag har håltimma så nu tänker jag titta ut vilka jag vill se där. Omoget kan tyckas men det struntar jag i.Peter Harryson skulle vara niceOch Mark såklart. Klockren för Let's danceAnna Anka. Hon skulle ta juryn fint.ICA Stig.Ernst. Örebros stolthet. Allas mysfarbror.Pernilla.Ni vill se honom.Carola Häggqvist. Henne vill jag ha med.Roger Pontare. Trädkramare och erkänd dansare.Inger Nilsson AKA Pippi världens starkaste tjejJag vet att ni vill ha honom.


Blåjeans

Det blev inga katter idag. Hon vi skulle till hade bliivt biten och skulle till akuten. Så det blev inställt. Det sög! Istället bakade jag en god kaka som vi ska äta till efterätt. Superkrånlig och jobbig att göra men blir den god kanske jag får lägga ut ett recept. Det finns i alla fall bilder på den.Det är såhär det ser ut  när jag bakar.Något misslyckat resultat.


Me, myself and I


Min istapp är något alldeles speciellt.


When the stars go blue

Haha älskar dom här. Så... ja vad är det det heter nu igen? Det som vi brukar säga... ?..hm... AWESOME var det ja. Klockrent! Elsewhere

God kväll.

JAg har precis skickat in min analys om filmen Zetgeist Addendum. En konspirationsfilm om banksystemet i världen. Hm. Vet inte vad jag ska säga riktigt. Den som vill veta får helt enkelt se den. Det kan man göra på google.

Idag tror jag att jag varit ganska flummig. Eller ja det har jag. Men det är alltid kul. Sne somnade jag nästan på svenska lektionen när vi tittade på en Molieréfilm. ZzZz. Sen tog jag bussen hem för det var ssita lektionen. JAg tittade på gamla avsnitt av top model och tränade ett pass funktionell träning. Hoppas på tränigsvärk så jag känner att det ger resultat.

Idag kontaktade mamma en uppfödare av Sibiriska katter och på söndag ska vi åka och hälsa på några i kristinehamn för att se om min kära sis tål dem. Jag håkker tummarna för att det går.

Vem vet snart finns det kanske en kissemiss hemma hos oss. Det vore mysigt.
I Never Said I Was An Angel

God morgon eller bara morgon. Sitter här och väntar på att första lektionen ska örja. MAtte står på schemat omca nio minuter. Inte så taggad. Jag får väl stoppa in musiken i öronen och köra för fullt.
Jag har anmält mig till skidresa till Romme också som var ett av alternativen på friluvsdagen vi ska ha. Det kommer bli toppen. Jag kommer att bli ännu pankare! Men jag tror att det kommer att bli välidgt kul. Klart det ska. Det var ett tag sen jag åkte så jag lär vara ringrostig. Barnbacken here I come.


Två små egobilder xDDon't stop me know

Hej!

Sitter här och funderar lite på vad jag ska skriva. Buseen var inte försenad i morse. Astrid gav oss bara 39 ord. Jag har skrivit mitt pippibrev och analyserat Zeitgeist nästan färdigt. Jag måste duscha!  Det är So you think you can dance ikväll. Något som jag tycker om att se. De är lixom så otroligt begåvade. Ibland önskar jag mig en egen begåvning. 

I morgon är det torsdag vilket betyder en massa skojs. Typ Matte, histioria, samhällskunskap och svenska. KAn det bli bättre. JAg ska träna också. HAr jag bestämt :p

Imorse försov jag mig. Vaknade en timme och tio minuter senare än vad som var tänkt. Not good at all. Men jag klarar mig.


Vi ska till franskrike med klassen i mars. Det har jag glömt att dela med mig av. Vis ska till Strasbourg på en sorts Eu grejs och det ska bli väldigt kul. Tänk att just vi får åka. 


A lion wouldn't cheat on his wife, tiger wood

Det verkar inte som om det där med att hålla igång min blogg. Jade planerat med bilder från i fredags men jag har inte orkat riktigt. Men inte för att jag tror att det spelar någon roll. Men jag vill bli bättre på det. Det vill jag verkligen. Ny desgin är det iaf. Denna gången gjord av mig själv. Ganska nöjd trots allt. Helgen var ganska slapp. JAg var hemma och tog det lungt. Inget fel med det. Det gillar jag väldigt mycket. Skolan har ju kommit igång ordentligt nu och våra lärare har fått något ryck. Typ har blivit besatta av att dela ut läxor. Det är som en drog för dem tror jag. De bara delar ut och delar ut utan hejd. Ingen i klassen har hjärta att säga att det är bra nu. De ser så lyckliga ut.

Höger- eller vänsterhänt? Högerhänt
Humör just nu? Trött.
Kläder just nu? Randig tröja, lila kofta och två halsband
Musik just nu? Ingen.
Sommarplaner? PEACE AND LOVE
Hur många kuddar sover du med? TRE!
Spelar du nåt instrument? Nej saknar totalt all form av musikalisk begåvning
Morgon- eller nattmänniska? JAg tror att jag har lurat mig själv till att älska sena kvällar.
Vem är viktigast för dig? Family
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig? Ja men jag berättar inte var
Snarkar du? Nej. Fast en gång vaknade av att jag gjorde det, det var skämmigt
Stjärntecken? Våg
Äckligaste insekten/djuret? Jag är sjukt rädd för fåglar men skalbaggar och nattfjärilar är också rätt äckligt
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga! Eller vara supersnabb. Som blixten.
Vad vill du jobba som? Helst vill jag inte jobba alls. Jag vill till landet ingenstans där man aldrig blir vuxen
Stökigt eller välstädat? Stökigt.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Absolut men det vågar jag egentligen inte
 Gillar du att sjunga? Ja men inte inför andra
Anser du att du är stark? HAhahahaha
Vad gör du om du får hicka? Gråter
Vad längtar du mest efter just nu? Värme

Tonight must be a magic night

Snart drar jag till Kumla för lite härligt tjejpartaj hemma hos Lisa. Kameran är fulladdad och allt är frid och fröjd. Träffas på Maxi klockan 19:30 maxi är inget matställe som siri trodde utan en vanlig Ica maxi. Kumlas stolthet så att säga. Idag har gått omkring med en härlig känsla i kroppen idag. Nämligen att jag har varit supersnygg. Det kåter ju ego som få men idag kände jag mig snygg alltså. Det är alltid roligt. Nu var jag nog inte så snygg trots allt. Osminkad t.ex. Men det är ju känslan som slår allt.

Istapparna utanför mitt fönsterSee ya

Sometime too soon

Skola i morgon. Kan ni tänka er. Skolan startar på en torsdag WHY, Varför i hela friden. Nej dra mig baklänges. Så är det dock. Halv sju ringer klockan och jag måste pallra mig upp i mörker igen. Det känns inte som det roligaste men vi har ju haft lov rätt så länge nu redan så det är nig helt ok. När jag tänker efter.


Det har varit ett mycket roligt lov får jag lov att säga som startade med Karrofesten och slutade med att jag sitter här och där i mellan kom jul och nyår. Jippie. Det var bra. Ajg fick roliga presenter, hade mys med min familj och tillbringade nyår med roligt folk. Mina vänner. Annars har det blivit en heldel latande föär min del men jag bryr mig inte så mycket. Det är sån jag är. Jag är lat by nature.

Man har aldirg fått träningsvärk från att spela TV-spel förrän nu. Nu lovar jag att man får det. Med Wii sports får du en garantierad tränigsvärk efter bara ngra få tennismatcher(kasnke 100) Pengarna tillbaka om du inte ör nöjd.

Så lkänns det ungefär. Jonis har köpt Wii och jag har fått treäningsvärk- Det känns ju bra. Måäste börja träna lite mer.

Nu ska jag gå och duscha!Längtar du också dit?  ^


                                 

RSS 2.0