Jobb

Hej. Sitter i skolan och väntar på att naturkunskapen börjar vilket är om 61 minuter. Nu på morgonen har jag varit ute på deiles sibyllarestuarang och lämnat mitt CV: De sökte extra- och sommarjobbare och jag kom på mig själv med att inte ha något jobb. JAg sökte helt enkelt. Hoppas de gillar mitt personliga brev! För övrigt så hatar jag att skriva de där personliga breven. När man måste rosa sig själv för att de ska tycka att man är värd ett möte. Typ jag är glad och tycker om at arbeta. Jag kan ta mycket ansvar och tycker om att träffa nya människor.
Så fortsätter det och fortsätter tills brevet är slut. Jag tycker det är jättesvårt att hylla mig själv. Även om jag är nöjd med det jag gör.

Hm. Jag får i alla fall svar i slutet i veckan. Om jag får komma på intervju eller inte. Så håll tummarna för mig så kanske jag kan bjuda på fika i sommar. Just nu sparar jag verkligen. Allt som inte är småpengar. Dvs jag bävar föra tt jag måste köpa en mascara och ett par solglasögon.

Det är fint väder iag. Solen skiner. Jag kanske får ta mig en liten promenad lite senare. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske bara sitta och slöa här. det är inte helt fel.

Puss och kram

: D

Feel free to be you and me

Det sägs att tiden går snabbt när man har roligt och nu ser jag att det är två veckor sedan jjag var här inne. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag lyssnar på musik. Det förgyller denna stund. Jag känner mig lixom harmonisk. Lite oövervinnerlig. Även om  jag vet att det kommer att vara som bortblåst imorgon bitti.

Lite bilder från helgen 
 


våren

vårdesign -  lite ljusare nu när ljuset har kommit till stan

A small girl in a big world

Jag hade en märklig känsla i magen idag. Det hela börjar ju sedan långt tillbaka då örebro beslutatade för att ndra om hela bussnätet. Den första april byttes de gamla linjerna ut mot nya. Idag åkte jag med de nya bussarna för första gången. Eller de nya linjerna. I alal fall så klev jag på på "fel" sida av vägen för att komma till stan. Väl där var jag tvungen att gå av på våghustorget som jag inte gjort på typ ett år. Sen fick jag stå där och knappt veta vilken buss som jag skulle med. Allt var så stort. Våghustorget hade blivit större. Allt var stort och jag var liten. Som den jättelilla tjejen i den jättestora världen.

Nu sitter jag och tittar på greys anatomy. Jag har plockat mina ögonbryn och det kan jag säga behövdes. Men nu är de fina och nyplockade och jag känne rmig otroligt fräsch.
       /\
        |
        |

Våghustorget               /\
                |
ögonbryn |

Schuitema typ utan n

Som vanligt är jag inne på tok för mycket på facebook. Och så råkade jag se en grupp som passar mig helt perfekt. Vi som måste bokstavera vårat efternamn.

Jag vet inte hur jag mång gånger jag har tvingats till det. Bokstaverat sägt om när folk har utalat fel. När jag var liten tyckte jag att det var asjobbigt. Nu tycker jag att det är bara lite jobbigt. Det beror på. Känner man folket går det ju bra. Ett tag kallades jag för schuitema ibland. I ettan. Det var udda.

I alla fall så står man där typ hela tiden och ska bokstavera.

-  SCHUITEMA

- Vad sa du?

- S-C-H-U-I-T-E-M-A

-....

- Ska jag kolla om det blev rätt?

- Hm

- Nä du stavade fel.

Typ så blir det varenda gång. Och då är vi inne på stavningen. Det som är riktigt lömskt är ju utalet.

tänk såhär sju (som man säger i normala sverige) alltså ske-ljud med schvung

lägg lite mer ö i u:t på sju sen lägger du till sju-jtema och du är hemma. Och klägg inte på ett sånt där förbannat n på slutet för det är det värsta jag vet.

- Hanna Schuiteman...blev det rätt nu?

-  Nej för fan... det blev det inte...men skit samma. Nästa i alla fall.

- Men säg du då

- SchuitemA (sju-jtemAAAAA)

- SchuitemaNNNNNN

 Glöm N:t det finns inte. Okej. Bort putsväck. Schas.

Så där är er historia. Eller min historia till er.

 Nu ska jag rabbla alfabetet baklänges. Det är alltid skoj.

puss


Nelly

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!Hejdär. Sista daben på lovet och jag ska snart åka upp på stan och lämna tillbaka en film som jag lånade igrå. Johan Falk. National Target. Den var bra :D Jag ska också passa på att åka lite buss på det nya nätet så jag kan det tills i morgon. Jag har varit lite understimulerad idag och ärför gjort en bikini på nelly.com. Det var skojsigt. Så om ni går in och röstar där genom att följa den fina länken så blir det asbra. Även om ni tycker att den är ful. I så fall får ni väl göra er egen. Man kan vinna massa saker :D

Nej nu ska jag se om jag kan få igång ivan. Han har sovit hela förmiddagen. Han kanske vill leka lite. Fast han snarkar.


IVAN
1:a april

jag är trött men kom på mig själv med att vara sugen på att blogga så nu gör jag det. Det är alltså fortfarande första april vilket gör det helt okej för mig att luras. Men nu känns det rätt ovärt när jag redan avslöjat mig. Det där med första april är lite faccinerande. De senaste åren har jag varit totalt skärpt och ingenting har kunnat lura mig. Jag bara nah, det är första april och du kan inte lura mig. Mest ser folk konstigt på mig och säger lite surt att de inte ens hade för avsikt att luras. Sen blir stämingen trygg och jag tittar ner i bordet och skäms lite. Jag tänker att jag aldrig ska göra så mer. Nästa år händer samma sak. Jag blir misstänksam mot allt på första april.

Det som i alla fall är det bästa aprilskämtet någonsin vet vi ju alla. För alla har vi ju drömt om det. Ni vet Lisa, Anna, Britta, Lasse; bosse och Olle. De blåser sin fröken på första april. Barnen i bullerbyn. Oj vad man var imponerad av deras klipskhet. HUr de kunde lura fröken. Shit vilka barn. De var sanna föreblider. MAn ville göra samma sak. Ja har faktiskt gjort det en gång. Dock inte på första april.

1. Min pappa fyllde år och vi skulle ta med honom på en överaskningstur till lite olika platser i stället för att han skulle jobba. Då ställde vi om alla klockor och väckte honom vid niotiden och sa att han förovit sig och att vi skulle skjutsa honom till jobbet och sedan åka och hälsa på annalenas mamma. Haha. När vi missade avfart efter avfart till pappas jobb blev han allt mer lång i ansiktet tills jag tog fram en vanlig klocka. Det var skoj.

Nu kom jag på en till grej jag gjorde förra året. Fast jag lurades inte så mycket. Jag bytte bara ut tandkrämen mot majonäs. Något jag drömt om sedan jag var riktigt liten. Haha. Det var hur skoj som helst. Det borde ni testa.

Dagens aprilskämt.

Nerikes Allehanda försökte lura i mig att man skulle bygga en bronsstaty av Daniel Westling men det gick inte.

Dagens inte aprilskämt

Vi har köpt en ny tv:)


p uss


RSS 2.0